Basispsycholoog

testimonial icon

Zoek jij een leuke uitdaging om te groeien en je vaardigheden als psycholoog in de GGZ professioneel te ontwikkelen onder directe begeleiding van een klinisch psycholoog en psychiater!

Basispsycholoog gezocht voor kleinschalige GGZ instelling Amsterdam Zuidoost (Bijlmer)

Functiebeschrijving
Voor BBAZ, een GGZ instelling, in Amsterdam Zuidoost, zoeken we per direct een basispsycholoog, met relevante werkervaring voor 3-4 dagen/week. De basispsycholoog werkt als ZZP-er en biedt specialistische zorg aan patiënten met ernstige psychische klachten.

Functie-informatie
Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam en voert individuele- en systeem behandelingen uit. Dit houdt in dat er regelmatig afstemming plaatsvindt tussen de hulpverleners. Er wordt gewerkt volgens de multidisciplinaire GGZ richtlijnen.

Functie eisen

Aanbod
Je zult onderdeel gaan uitmaken van een kleinschalige GGZ instelling met een informele en prettige werksfeer. Er wordt zorg geboden in een innoverende, multiculturele wijk, Amsterdam Zuidoost. Als zelfstandige bepaal je zelf het aantal te werken uren. Vanuit de instelling krijg je de nodige middelen tot je beschikking om je werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Wij bieden je een passen GGZ tarief dat past bij een ZZP-er.

Geïntereseerd?

Je gemotiveerde brief en eventuele vragen kun je richten aan onderstaand contact persoon:

BBAZ
T.a.v. R. Jokhoe, psychiater
r.jokhoe@bbaz.nl
06 41 87 04 02